Pichano Sundsvall söker självgående verkstadstekniker/svetsare/byggsmed

Maria Westberg Lediga jobb

Pichano Sundsvall växer och vi har en hög efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi nu byggsmeder för kommande uppdrag.

Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet av yrket. Vana att svetsa balkar, samt andra stålkonstruktioner, stora som små. Meriterande är även giltiga svetscertifikat på 136/138. Vi förutsätter att du har kunskaper i arbete med vanliga verkstadsmaskiner, som gradsaxar, kantpressar bockmaskiner. Du är duktig på ritningsläsning och har giltigt heta arbeten. Vi ser det meriterande om du har certifikat för mobila arbetsplattformar och SSG. Körkort är ett krav.

Som person är du praktiskt lagd, händig, arbetsvillig och nyfiken av dig. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Arbetet kommer att ske både i vår verkstad och ute hos kund.

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Ansök

Ansök genom att skicka ett mail till: info@pichano.se

Kontaktperson
Fredrik Malmström
070-539 49 44
fredrik.malmstrom@pichano.se