Pichano söker en driven produktionschef till Gävleenheten

Rolf Brunnström Lediga jobb

Pichano Gävle har hundraåriga rötter. Verksamheten grundlades redan 1919 och sedan 2016 är vi en del av Pichanokoncernen. Vi utför maskinbearbetning i verkstad och mobil bearbetning på plats hos kund. Vi är alltid redo att rycka ut för våra uppdragsgivare inom industrin, som främst verkar inom branscherna papper, massa, kemi, stål, biobränsle och vattenkraft. Pichano är en säker servicepartner med specialistkunskaper.

Pichano i Gävle är en komplett service- och reparationsverkstad som alltid strävar efter att stärka uppdragsgivarens konkurrenskraft.

Arbetsbeskrivning

Pichano Gävle växer och utvecklas och då vår nuvarande produktionschef går vidare inom företaget så söker vi framtidens produktionschef.
Ett öppet och tydligt ledarskap och förmåga att skapa ett arbetsklimat där team såväl som enskilda medarbetare vill göra sitt bästa står i fokus.
Du är ansvarig för det dagliga arbetet med planering av produktionen och genomförande av de åtgärder som förbättrar kvalitet och prestanda som genererar god kundnöjdhet, samt effektiviserar kostnader och därmed ökar lönsamheten.

Som produktionschef har du personalansvar för kollektivanställda och rapporterar till platschefen för Pichano Gävle. Rollen innebär mycket kontakter med kunder, leverantörer, medarbetare och andra intressenter vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera.

Några huvudsakliga arbetsområden:

  • Planering av produktion och tjänster
  • Uppfyllelse av ekonomiska mål för produktionen
  • Uppfyllelse av kvalitetsmål
  • Kundkontakter gällande försäljning och order
  • Utrustningens underhåll, funktion och säkerhet

Vem är du

Vi söker dig med flera års erfarenhet av verkstadsindustrin och ledarskap. Vi ser utöver detta att du gärna har en utbildning med inriktning teknik eller motsvarande erfarenhet som vi tycker är likvärdig. Som person stimuleras du av utmaningar och drivs av att uppfylla uppsatta mål.

Det är därför viktigt att du är lyhörd och prestigelös, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och inte har problem med att fatta beslut och delegera. Du är en engagerad ledare som värdesätter dina medarbetares åsikter och bidrag. Vidare är du mån om att tillse kundernas behov och har höga principer beträffande kvalitet och produktivitet.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Pichano Gävle med Experis, en del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson, 070-854 30 42 eller via mail, mats.andersson@se.experis.com

Sista ansökningsdag är 31:a mars, välkommen med din ansökan!